dimecres, 6 de juny del 2012

Nou llibre des Camí de Cavalls

Avui he tingut en les meves mans es nou llibre, editat per Triangle Postals sobre el Camí de Cavalls.


Tot i que de moment nomes he llegit alguns trams, per mi es el millor llibre sobre el GR que s'ha fet fins ara.


La persona o persones que l'ha escrit, per descomptat que han recorregut es Camí de Cavalls, les descripcions de les rutes son molt bones i ens donen dades que nomes es sabem si es passat per aquell tram. 


Des de aquesta pàgina i que consti que jo no tenc res a veura amb l'editorial, si pensau fer el Camí de Cavalls ja sigui sencer o no, aquest llibre es el recomanat.






http://www.triangle.cat/guias-mapas/guias-mapas/el-cami-de-cavalls-menorca

4 comentaris:

Daniel Alcalá Almela ha dit...

Hola Migue.

Per sort cada vegada hi ha més informació sobre aquests i altres senders,be amb llibres com aquests o mapes cartogràfics amb tot tipus de detall,s'ha avançat molt en aquest tema i tots els muntanyers ho agraïm.

Un abraçada.

Migue Pons ha dit...

Si Dani tens raó, curiosament l'altra dia vaig llegir un article que es tornava a posar de moda fer muntanyisme com abans, ni gps, ni mapes, ni res. Per gustos hi ha de tot.

Salutacions

Anònim ha dit...

Hola! sóc Maria March. M'agradaria fer alguna ruta cicloturista aquest estiu per Menorca i voldria saber si en aquest llibre hi han altres rutes a més del camí de cavalls. Moltes gràcies.

Migue Pons ha dit...

Hola Maria, tot i que el llibre està orientat al camí de cavalls si que surten al mapa les rutes cicloturistiques i també t'indica si el tram de cami de cavalls es ciclable o no.