dijous, 5 de gener de 2012

Sa Bassa Verda

Sa Bassa Verda
Distancia: 3.30 km - Dificultat: BaixaSa Bassa Verda es una de ses rutes familiars per exelencia de Menorca i que no podia faltar en aquesta pàgina.


Un recorregut molt secill que podem fer amb fillets i que es pot complementar amb sa visita de ses platjes d'Algaiarens.

Per iniciar sa nostra ruta anirem fins La Vall a Ciutadella i deixarem es cotxo a s'aparcament que hi ha devora es Camí de Cavalls.

Seguim es Camí de Cavalls en dirreció a Macar d'Alfurinet. Es primer tram no te cap complicació i es completament pla.Abans d'arribam devora unes baurades, hem de deixar es Camí de Cavalls i desviar-nos a la esquerra, aquí comença es camí cap a sa Bassa Verda.


Poc a poc es camí va pujant salvant un desnivell de uns 150 mts.


Es camí ens dura per dins es bosc i com per art de magia de repent vorem apareixa Sa Bassa Verda devant nostre. Arriba es moment de relaxarnos i disfrutar des moment.També trobarem un cartell que hem de llegir per entendre s'entorn en que ens trobam i ses normes que hi ha que seguir per alterar el mes minim la natura.

Per descomptat hem de respectar s'entorn i que quant marxem no es noti que hem passat.De tornada si anam amb fillets, podem visitar ses platjes d'Algaiarens aprofitant sa nostra visita per aquesta zona.Si sou mes aventurers, Cala Carbó es un bon objectiu, una de ses Cales mes inaccesibles de Menorca. Però açò ja es un altre ruta molt mes complicada no apta per fillets.


4 comentaris:

Carlos ha dit...

Me cuesta un poco seguir el blog por cuestiones de idioma.
Las rutas que propones son muy interesantes aunque yo estoy acostumbrado a caminatas más largas por aquello de estar en la península.
No tardaré en hacer alguna de las que describes.

Migue Pons ha dit...

Gracias por tu comentario Carlos.
Si te fijas muchas de las rutas pueden unirse unas con otras y cubrir mayores distancias en las salidas.

El Camí de Cavalls tiene un recorrido total de 185km, pero si lo recorres por primera vez te aconsejo disfrutar de cada rincón sin prisas.

Un saludo

Anònim ha dit...

ametllerbosch5@gmail.com

enmenorca.wordpress.com ha dit...

Hola. Tinc que anar a veure aquest bonic indret de l'illa i gràcies a les teves indicacions, ho fare prest.
Es un goig veure pàgines com aquesta que mostren la nostra natura. Esperem que, entre tots, la sapiguem conservar.
Antònia